Konferenser med många medarbetare

Gör något produktivt

I princip alla strategier, beslut och förändringar kräver förankring i olika lägen. Att använda en konferens till att involvera medarbetarna ger dem möjlighet att omvandla en mer strategisk/taktisk nivå till den egna vardagen. Det är medarbetarna som vet hur man bäst gör det konkreta arbetet och tillsammans kan de på sin egen nivå definiera vad och hur de själva ska göra annorlunda för att kunna leverera de nya resultat som förväntas. Bygger man sin konferens på delaktighet kan man släppa lös den kreativiteten och kraften!

Engagera alla

Workshoptekniken är ett ypperligt verktyg även på stora möten där man samlat alla eller många medarbetare. Det ger möjlighet att använda dessa möten produktivt, skapa ett intressant program och undvika att det blir långdragen envägskommunikation.

I stora samling ger workshoptekniken möjlighet att bjuda in till delaktighet och skapa förutsättningar för medarbetarnas engagemang i olika frågor. Det blir ett evenemang med energi.

Extern facilitator

Att genomföra en workshop där många människor agerar och skapar ett resultat kräver erfarenhet och kunskap. Ett bra planerat program är A och O för att skapa ett konstruktivt evenemang. Det är en kompetens i sig att se till att diskussionerna handlar om rätt saker och undvika fällor och fallgropar som ger spelrum för det som inte är konstruktivt.

Vi bygger ett program som ger energi och glädje och som skapar nytta i vardagen när man kommer hem. Förutom diskussioner använder vi ofta flera verktyg såsom spel och interaktiv teater.

Vi kan hjälpa dig att göra konferensen fruktbar!

Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer »

“Vi har använt en serie workshops för att driva en förbättringsprocess i hela företaget. Advantum Progress har hjälpt oss att göra ett strukturerat upplägg genom hela serien och faciliterat alla möten på ett inspirerande sätt. De har skapat konstruktiva och engagerande workshops och visat en god förmåga att hantera det oväntade.”

Sara Andersson, Finance Manager, Kamstrup AB